Granloholm Gasbags

Race:  Nurgle
Coach:  Daniel B
Description
Ett gladlynt korp-lag med rötter i innebandy, som nu ger sig in i ligascenen med fokus på glatt humör och tajt försvarsspel. Det finns inga ovänner, bara vänner vi ännu inte smittat! Kämpa väl, skippa vaccinerna, antibiotikan och handspriten så får vi en fin säsong.

 
Nurgle logo
no custom team badge
Bulletin board from the coach
July 24th, 2020
Gasbags obesegrade....
...i gruppspelet. Sista matchen blev en stenhård duell mot Dead Coast Falcons, där båda lagens stryktålighet ledde till att exceptionella mängder våld utmynnade i bara två allvarliga skador, båda ghouls vars mer normala fysiologi visade sig vara en allvarlig riskfaktor på en plan där bloaters och mumier gick lösa på varandra.
Efter två tuffa halvlekar kunde pestigoren Faethor springa in 2-2 när de odöda fastnade i en massiv röra mitt på planen. Båda coacherna syntes nöjda med resultatet, men ryktet säger att den för tillfället inhyrda vampyren som spelat för falcons kommer att kräva månader av terapi efter att försökt ha bita en Nurgle-spelare och därefter med våld måste hindras från att kasta sig ut i solen med munnen full av vitlök för att han "inte kunde leva vidare med den eftersmaken".
- Daniel B
 
 
June 5th, 2020 - old news
Liten tuva välter stort lass!
Efter tre raka segrar sprang Gasbags på ett rejält hinder i form av Habanero Hooligans, dagen till ära förstärkt med "Djuprot Starkgren" (som namnet till trots INTE gjort sin karriär inom vuxenfilmer) och den kompetenta konsult-blitzaren Kara.
Det är oklart om det var för att de söta hobbitarna liknade deras älskade nurglings eller om de vandrande träden skrämde Nurgle-spelarna, men ineffektivt och klumpigt spel från smittospridarna och strålande försvar från Hooligans slutade i ett-ett.
"Skyll inte på oss, det var coachen som gjorde bort sig", sade den väldige Kalor innan tränaren i fråga ingrep i intervjun med hot om handsprit och c-vitamin.
- Daniel B
 
 
May 15th, 2020 - old news
Fortsatt röta för Gasbags!
Trots att deras coach fortsätter sitt hädiska arbete inom sjukvården har Nurgle välsignat sina slibbiga sötnosar med två segrar på raken mot två brödralag i kaossamfundet! Med tursamma slag och tajt försvar tog slemmisarna hem stabila segrar mot både Khorne och elaka dvärgar.
Lagets mest förvånande målgörare har visat sig vara bloater nr 4 som två gånger tagit emot bollen av ren slump och i sin distinkta vaggande löpstil (strax över promenadtakt) vandrat över mållinjen.
Lagkamraterna är dock lite oroliga för sin knubbiga center, som haft oroande hög andningsfrekvens och puls efter sina insater. "Låt oss vars hjärtan och lungor inte består av larver och snor sköta löpningen", hälsar pestigorerna.
- Daniel B
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
TMBB Season 3
Trophies won:
noneLatest bulletins:
Svensk Adel
Kvartsfinal
Kvartsfinalen B-laget - Svensk ...
Latest matches:
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  0    Granloholm Gasbags
  2    MMSfEF-BK
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  1    Graveyard Packers
  2    Dark Tango
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  1    B-laget
  2    Svensk Adel
TMBB Season 3, Round 7
  3    Dark Tango
  0    Drunks and Bastards
TMBB Season 3, Round 7
  2    Hashut's Daemonsm...
  0    13th Ratt's Incre...
TMBB Season 3, Round 7
  0    Pink Punishers
  3    Averheim Mighty B...
TMBB Season 3, Round 7
  2    Dead coast Falcons
  2    Granloholm Gasbags
TMBB Season 3, Round 7
  0    Green Waagh Packers
  3    MMSfEF-BK
TMBB Season 3, Round 7
  1    Sunnydale's Trow-...
  2    Svensk Adel
TMBB Season 3, Round 7
  0    Habanero Hooligans
  4    B-laget
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League