Svensk Adel

Race:  Norse
Coach:  Ulrik S
Description
Adelsman är varje son,
som till fader har ett "von".

(Falstaff Fakir)

 
Norse logo
no custom team badge
Bulletin board from the coach
July 29th, 2020
Kvartsfinal
Kvartsfinalen B-laget - Svensk Adel (TMBB Season 3, Kvartsfinal) innebar en mycket hård och tight första halvlek där båda lagen hade var sin CAS och TD. I andra började adelns övertag i styrka ge utdelning, och under ett par verkligt våldsamma turns bars knockade och skadade B-lagare av planen i en strid ström. När adeln gjorde 2-1 fanns det bara kvar två spelare på planen för oppositionen. Matchens bästa spelare var Banér som trots att han inte fick några SPP var helt avgörande för att neutralisera alla catchers med block+dodge. Motståndarcoachen spelade spektakulärt bollspel på slutet och lyckades nästan kvittera efter dodge + long pass (intercept fail) + catch i tz men misslyckas med en sista dodge. Adeln har haft starkt flyt de två senaste matcherna vilket bär dem in i semifinalen.
- Ulrik S
 
 
July 23rd, 2020
Match #7 Sunnydale's Throw-a-lot(goblin)
Det sägs att goblins är det överlägset bästa laget i Blood Bowl - i 10% av matcherna. Så blev det inte den här gången. Matchen Sunnydale's Trow-a-lot - Svensk Adel (TMBB Season 3, Round 7) blev adelns klart bästa för säsongen och en fullkomlig orgie i blod och våld. Eftersom bloggens läsare är känsliga och borde vara mest intresserade av spektakulärt bollspel så finns det inte så mycket annat att skriva om.
- Ulrik S
 
 
June 30th, 2020
Match #6 Pink Punishers (goblin)
Den svenska adeln åkte på två serious injuries redan innan de hunnit röra sig på planen i turn 1. Men efter den chockerande starten tog matchen en annan vändning. Det var inget skönspel alls från någon sida men de små grönskinnen hade det sämsta flytet. I turn 5 och 6 första halvlek slogs fyra ettor på raken för really stupid så de dreglande trollen gjorde att spelet blev ensidigt till fördel för adeln. Ett bra försök till throw team-mate föll på mållinjen med misslyckad GFI. Nej, det ville sig inte alls för Pink Punishers alls att spela boll så laget hamnade utanför målprotokollet. Det gick lättare åt andra hållet. De svenska offensiverna när bollen väl hade vunnits kunde lätt hålla undan försvaret och touchdowns ramlade in i jämn takt.
- Ulrik S
 
 
June 17th, 2020 - old news
Match #5 Graveyard Packers (Undead)
Att spela mot ett Undead-lag är aldrig roligt men att spela mot deras coach är alltid roligt så det jämnade ut sig. En tight första halvlek som avslutades med att Norse behövde göra två GFI utan reroll för att gå i mål. Det misslyckades och det visade sig vara Svensk Adels bästa chans att vinna matchen. I andra lyckades snabba och duckande ghouls "rinna" igenom försvaret till 1-0. Försök till kvittering fösvårades av att kastaren Knorring träffades av en sten på kickoff och blev skadad. Att alla rerolls i andra brändes på dubbelskallar (tre i andra, en i första) gjorde att den svenska offensiven kom av sig helt. Ett helt logiskt slutresultat utifrån matchbilden. Motståndarlaget var starkare på pappret och spelade bättre.
- Ulrik S
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
TMBB Season 3
Trophies won:
noneLatest bulletins:
Svensk Adel
Kvartsfinal
Kvartsfinalen B-laget - Svensk ...
Latest matches:
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  0    Granloholm Gasbags
  2    MMSfEF-BK
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  1    Graveyard Packers
  2    Dark Tango
TMBB Season 3, Kvartsfinal
  1    B-laget
  2    Svensk Adel
TMBB Season 3, Round 7
  3    Dark Tango
  0    Drunks and Bastards
TMBB Season 3, Round 7
  2    Hashut's Daemonsm...
  0    13th Ratt's Incre...
TMBB Season 3, Round 7
  0    Pink Punishers
  3    Averheim Mighty B...
TMBB Season 3, Round 7
  2    Dead coast Falcons
  2    Granloholm Gasbags
TMBB Season 3, Round 7
  0    Green Waagh Packers
  3    MMSfEF-BK
TMBB Season 3, Round 7
  1    Sunnydale's Trow-...
  2    Svensk Adel
TMBB Season 3, Round 7
  0    Habanero Hooligans
  4    B-laget
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League